Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας !

19/02/2015 1dimps Αρχική

 

Η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού, σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Ευελπιστούμε ότι η σελίδα αυτή θα αποτελέσει ένα σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων και θα λειτουργήσει ως χώρος παρουσίασης εκείνων των δημιουργιών και των δράσεων μαθητών και εκπαιδευτικών που συμβάλλουν στην διάπλαση υγιών και δυναμικών προσωπικοτήτων, οι οποίες στο μέλλον θα είναι σε θέση να προσφέρουν τόσο στους επαγγελματικούς χώρους όπου θα δραστηριοποιηθούν, όσο και στην χώρα μας.

[gmedia id=2]

Η ιστοσελίδα του σχολείου έχει στόχο να ανοίξει την πόρτα της τόσο σε μαθητές όσο και σε εκπαιδευτικούς και γονείς που επιθυμούν να παρουσιάσουν το έργο τους, να μοιραστούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους για θέματα που σχετίζονται με επιστημονικούς τομείς οι οποίοι αποτελούν αντικείμενο μελέτης των μαθητών.
Θέση στον ιστότοπό μας έχει επίσης η ενημέρωση για δράσεις, επιμορφωτικές συναντήσεις αλλά και για διάφορα σημαντικά θέματα που αφορούν τη λειτουργία της σχολικής κοινότητας.

Ελπίζουμε να έχετε μια καλή και ωφέλιμη πλοήγηση !

1ο Δημοτικό Σχολείο ΨυχικούΔρασΙστοσελίδαΙστότοπος

Comments are currently closed.